Viktminskning

Är du trött på att banta

Vill du hitta ett sätt att ta kontroll över din vikt?

Anledningarna till varför man inte lyckas gå ner eller behålla sin målvikt är lika många som antalet personer som vill få kontroll över sin vikt. Med hjälp av samtal och hypnoterapi går vi till roten med problemet, vi skapar en förståelse för situationen och plockar bort anledningen till varför det kan vara svårt att kontrollera sin vikt. Om du vill skapa en positiv förändring och få kontroll över din vikt så erbjuder vi en lösning som kan förverkliga din dröm. Vårat Startpaket för viktminskning omfattar tre sessioner:

Tillfälle 1 
För de flesta finns det något i det förflutna som gör att man har svårt att kontrollera vad och hur mycket man äter. Det kan vara kända eller okända anledningar. Vid det första tillfället arbetar vi bland annat med insikter, kunskaper och anledningar till varför just du har svårt att kontrollera din vikt.

Tillfälle 2 
Vid andra tillfället arbetar vi med kompletterande tekniker som effektivt tar bort såväl suget som dåliga vanor. Vi förankrar, fördjupar och fyller på med motivation och individanpassade suggestioner. Allt lagras i ditt undermedvetna sinne och finns kvar resten av livet.

Tillfälle 3
Vid det tredje tillfället fyller vi på med ny energi och motivation, repeterar och förankrar viktiga tekniker samt arbetar vidare med positiva suggestioner anpassade till dig och din situation.