Unikt Koncept

Vi erbjuder ett världsunikt koncept med kraftfull terapi

En kombination av det bästa ur två världar

Vill du förändra dina vanor eller beteenden. Vill du släppa det som tynger dig. Är ditt mål att må bra eller att förverkliga dina drömmar. Allt är möjligt, bara fantasin sätter gränsen. Låter det för bra för att vara sant? Med vårt världsunika koncept kombinerar vi modern samtalsterapi och coaching med hypnos och hypnoterapi i en oslagbar kombination. Med insikter, förståelse och förändringsarbete i det undermedvetna sinnet kan du nå dina mål, bara fantasin sätter gränsen. Allt är möjligt.

Är du redo för en positiv förändring

Det vi varit med om och upplevt i vårt liv har lärt oss hur vi skall känna, reagera och agera i olika situationer. Vissa känslor, vanor och beteenden kan verka ologiska och irrationella, om vi förstod vad problemet var så hade vi löst det för länge sedan. Med modern samtalsterapi och coaching kan vi skapa en förståelse och en möjlighet till förändring. Med det senaste inom hypnos och hypnoterapi, kan vi lösa problem, förändra vanor och beteenden samt skapa nya förutsättningari. Med vår breda kunskap inom samtalsterapi, coaching, hypnos och hypnoterapi anpassar och kombinerar vi det bästa från två världar. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att lösa problem och skapa en positiv förändring i ditt liv.

Från dagsläge till drömläge

Har du något du vill förändra i ditt liv? Vi erbjuder unika, sammansatta koncept för bl.a. ångest och depression, ilska och aggression, rädslor och fobier, viktminskning och ökad självkänsla. Möjligheterna till förändring är stor och endast fantasin sätter gränsen.

Så går en session till

Sessionen startar med en kostnadsfri konsultation, där vi fastställer vad du vill ha hjälp med. Vi rätar sedan ut eventuella frågetecken gällande hypnos och hypnoterapi. Vi arbetar med insikter och förståelse kombinerat med skön och avslappnande hypnos och hypnoterapi. Man är fullt medveten under hela sessionen. Vi använder oss av olika kraftfulla metoder och tekniker för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Vi arbetar med ett problem i taget, men ibland kan det lösa flera symtom på en och samma gång. Vi gör en utvärdering efter varje session då vi även beslutar om hur vi skall arbeta vidare.