Klientutlåtanden

Vi är mycket stolta och tacksamma att få hjälpa andra att må bättre

Tack så otroligt mycket för din hjälp
Efter jag vart hos dig för 3e och sista gången har jag inte tagit en enda cigg, inte ens på fyllan som ju är den mest utmanande situationen. Har faktiskt inte ens varit sugen :)
Så 18 dar har gått, jag har inte rökt 262 cigg och sparat 730 spänn än så länge, enligt ’rökfri’-appen. Så tack! Verkligen.
// Sofia, kocken

Tack Anette
Detta är det bästa jag gjort i hela mitt liv.
Ilskan jag kände är helt borta.
Jag är lugnare.
Jag och min sambo har kommit varandra närmare.
Jag känner mig lycklig!
Tack från hela mitt hjärta.
// Jonathan Arvidsson

Tack Anette för hjälpen mot mitt sötsug
Jag åt godis varje, ja varje, dag. Sedan den 4 juni har jag inte ätit en godisbit. Jag hade kommit så långt i mitt begär efter godis att jag gömde det och inte ville visa hur mycket jag åt varje dag. Jag hade alltid dåligt sambete och kände mig äcklad inför mig själv att jag inte kunde stå emot en enda dag utan att hitta på ursäkter för att handla något så jag kunde köpa godis. Att du skulle hitta det som triggade igång mitt behov och hjälpa till att lösa knutarna så snabbt trodde jag inte var möjligt. Du är fantastisk. och denna sommar har varit underbar, utan att behöva känna ångest och ha dåligt samvete för allt godis jag brukar äta. Tack för att du svarade på mitt mail och att jag träffade dig och för att jag idag är “En icke godisätande person”.
// Ann Johansson

Glädjefnatt
Från botten av mitt hjärta jublar jag. Det finns inte längre några gränser för vad jag är eller vad jag kan göra med mitt liv. Jag gör ingenting själv för att må bra, jag bara lever och älskar livet. Tack för att jag fick chansen att bli mig. Att sluta röka blev bara något som kom med på köpet. Med hypnos och en vän var det väldigt enkelt. Det bara hände.
TACK!
// Anette Nilsson

Världen blev plötsligt större
Tack än en gång för all hjälp. Jag har under många år målat in mig i ett väldigt litet hörn tack vare min förmåga att undvika saker jag var rädd för. Jag undvek i princip allt som innebar att jag inte hade kontroll över situationen. Tack vare er på Hypnocenter så har jag precis kommit hem från en turné i Ryssland, ett jobb som jag inte ens hade tackat ja till för ett par veckor sedan. Resan innehöll en mängd ingredienser så som flyg, tunnelbana, hissar och tåg samt andra situationer jag tidigare undvikit. Trots att min hjärna återigen försökte sig på att dominera och undvika så lyssnade jag inte denna gång. Efter en fantastisk resa så kan jag knappt vänta på nästa flyg, tunnelbana, hiss och tåg. Ett enormt tack till er.
// Jesper Pettersson

Föredetta nagelbitare
Jag gick en behandling för att sluta bita på naglarna. Nu växer dom så fint och jag är supernöjd
// David Johannesson

HypnoCenter har hjälpt mig med min traumabearbetning
Hypnoterapin har öppnat dörren till en helt ny värld av insikter och förståelse baserat på tidigare upplevelser i mitt liv. Jag har fått lära att skilja på mitt medvetna och omedvetna, jag och är helt uppslukad av fascinationen och resultaten jag åstadkommer via hypnoterapin. Mitt mål är att finna den sinnesro jag så länge sökt då jag varit svårt traumatiserad efter en olycka. HypnoCenter har hjälp mig avsevärt i min traumabearbetning då jag mentalt har rest tillbaka i tiden och både återupplevt, förlikat och förlåtit det som hänt. Min mentala hälsa ger mig numera utrymme för att blicka framåt i harmoni, styrka och lugn och jag låter inte traumat påverka mitt liv i samma utsträckning. Jag har dessutom fått verktyg för självhypnos som jag kan applicera i meditation och för dessa komponenter är jag HypnoCenter evigt tacksam
// Cecilia Lundqvist

Mitt tidigare destruktiva tankesätt är borta
Med Hypnocenters övertygelse fick jag lärt mig en mycket viktig insikt som har hjälp mitt välmående mer än vad jag kunnat ana. En självklarhet kan tyckas såhär i efterhand, men utan en professionell hypnoterapeuts hjälp, vars engagemang för mig som klient var berörande stort hade troligen detta aldrig kunnat uppnås. Redan efter några minuter in i första besöket förstod du vad jag behövde komma till insikt med och terapin gick åt en helt annan riktning mot vad jag hade trott. Tack vare denna insikt har mitt liv nu blivit betydligt behagligare att leva då jag hanterar bekymmer jag tidigare haft på ett helt annat sett. Idag kallar jag dem inte ens för bekymmer. Idag bryr jag mig inte om dem, idag gör jag precis det jag vill göra och jag gör det med stor glädje. Idag förstår jag vad lycka är och vad som tidigare gjorde mig olycklig. Mitt tidigare omedvetna destruktiva tankesätt är borta, vilket är nyckeln till mitt nya välmående, och jag kan inte se något annat än att denna förändring är bestående livet ut.
Tusen tack för den bästa justeringen i mitt liv!
// Tatuerare Joakim Claesson

Mitt livs bästa investering
Jag vet inte hur jag skall kunna beskriva hur hela mitt liv förändrades, men jag gör ett försök. Jag har under åren blivit allt mer lättirriterad och aggressiv och till slut blev jag tvungen att söka hjälp. Jag har provat både samtalsterapi och KBT, dessvärre hjälpte det inte mig. När jag inte kunde se någon utväg fick jag tippset att prova hypnos. Jag kontaktade er och fick min första tid. Visst var det en helt annan upplevelse men jag hade svårt att tro att det funkade. Och jag hade sååå fel. Efter tre sessioner kände jag mig annorlunda, jag förstod inte riktigt vad det var men det kändes bra. Jag gick totalt åtta sessioner och det har helt förändrat hela mitt liv. Jag har fått mitt liv tillbaka. Den ilska och aggression jag hade är helt borta, jag är lugn och trygg i mig själv efter bara åtta sessioner. Till alla er som är tveksamma, detta funkar så tveka inte. Jag önskar att alla kan få samma hjälp som jag fick. TACK
// Mats från Kungälv

Mina varmaste rekommendationer
Jag har under många år varit orolig och känt mig stressad i olika situationer. Trotts detta har jag bara kört på för fullt, men till slut sa det stopp. Jag var helt enkelt tvungen att ta tag i mina problem. Efter en utredning fick jag diagnosen IBS. Jag försökte ta det lite lugnare och äta ”bättre”, men utan något direkt resultat. När jag provat nästan allt fick jag tippset om att kontakta er för vilket jag är otroligt glad att jag gjorde. Första gången var ganska tuff för mig, men det blev snabbt bättre. Mitt liv ser helt annorlunda ut idag. Efter sju gånger mår jag och min mage så mycket bättre. Jag känner mig lugnare och tryggare och är så mycket mer positiv. Jag förstår att det är många, precis som jag, som skulle må mycket bättre av att få träffa er så jag lämnar därför mina varmaste rekommendationer.
// Kram, Maria 32 år

Nu kan jag åka vart jag vill, när jag vill
Jag fick hjälp att komma över min ångest för att åka kollektivt, något som är avgörande för mig som pendlar till mina studier på annan ort. Resultatet visade sig snabb och idag känner jag mig rofylld när jag sitter på bussen. Jag vill gladeligen rekommendera andra att vända sig till Hypnocenter för att få hjälp och terapi. Min vardag har förenklats avsevärt efter bara ett fåtal sessioner.
// Sofi, 23 år, studerande från Göteborg

En upplevelse jag gärna delar med mig av till andra
Initialt så var jag skeptisk till hypnos, men då min ångest och rädsla tog över kontrollen i mitt liv såg jag inga andra alternativ. Jag var nämligen rädd för att dö i en bilolycka, oerhört rädd! Jag blev förvånad och oerhört glad över den förändring jag åstadkom. Redan efter första sessionen uppmanades jag att utmana mig själv, emotionellt och mentalt var det Nej… tills jag satte mig i bilen utan att känna varken rädsla eller ångest. Det har gått otroligt bra och jag kände en fantastisk Glädje och Befrielse. Den hypnos jag fick värdesätter jag mycket högt och delar gärna med mig till andra.
// Mvh Lily :-)

Du har förändrat mitt liv
Efter att ha gått hos olika psykologer i många år så trodde jag inte att det fanns något hopp för mig, jag trodde att det var något fel på mig, som inte gick att fixa. Jag befann mig i en djup depression som påverkade både mig och min familj. Det fanns ju en hel del att brbeta med, och vi startade arbetet redan vid första sessionen. Visst var det med blandade känslor, men jag tvekade aldrig på att det jag gjorde var rätt. Redan efter några sessioner kände jag mig mycket bättre och det bara fortsatte att bli bättre. Jag är idag lugn och trygg, helt fri från min depression (och lite annat). Om jag hade känt till hur kraftfull denna terapi är så hade jag gjort det här för länge sedan. Jag har redan rekommenderat er till flera personer och önskar att alla kunde få samma möjlighet som jag fått. Jag vet inte hur jag skall kunna tacka dig men du har verkligen förändrat mig och mitt liv.
// Rolf, 54 år från Lerum

Är så tacksam för hjälpen jag fick
Innan jag träffade dig så var jag osäker på mig själv och inte var så bra på att vara tydlig med vad jag ville. Hypnosen var spännande och kul att få uppleva, jag trodde inte att jag kunde känna mig så lugn inombords. Nu har jag en mycket bättre självkänsla vilket gör att jag mår så mycket bättre. Jag har även märkt att jag på ett bra sätt kan markera, när jag tycker att en person agerar fel. Jag vill gärna rekommendera andra att prova terapi med hypnos eftersom det hjälpte mig jättemycket.
// Peter

Vill bara tacka för gårdagens hypnos
Jag har haft två mycket bra dagar, och jag har mått bättre än jag gjort på många år. Det känns som om jag har blivit av med en stor negativ inställning och jag kommer på mig själv med att tänka mer positiva tankar :) Jag är så mycket lugnare och gladare nu, och jag känner mig så mycket mer harmonisk. Hade inte vågar hoppas på en så stor förändring redan efter en session. Önskar att alla fick möjlighet att uppleva detsamma :)
// Johan